1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 460g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukinia | 125g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kalafior | 1760g |
![]() |
|
Kapusta biała | 3000g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Marchew | 330g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 430g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 1400g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 100g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 180g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Sól himalajska | 10g |
![]() |