Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1.25g |
![]() |
|
Por | 320g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Słodka śmietanka | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Woda | 750ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 160g |
![]() |