1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 270g |
![]() |
|
Kalafior | 400g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Pomidory | 205g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |