Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 95g |
![]() |
|
Koperek suszony | 5g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Pstrąg strumieniowy, świeży | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki, młode | 250g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |