1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 222g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 140g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 37g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |