1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 110g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 390g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 5g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 2g |
![]() |
|
Truskawki | 40g |
![]() |