Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 315g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 110g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Marchew | 38g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 26g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 35g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sok z buraków | 75g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |