1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 960g |
![]() |
|
Burak | 800g |
![]() |
|
Cebula | 135g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Masło klarowane | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1.25g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |