Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 7g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 100g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Limonka | 30g |
![]() |
|
Masło klarowane | 6g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 200g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Suszona kolendra | 5g |
![]() |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |