1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 960g |
![]() |
|
Burak | 800g |
![]() |
|
Cebula | 115g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Mango | 250g |
![]() |
|
Masło klarowane | 15g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 3g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1.1g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |