Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 120g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Cebula | 345g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Pomidory | 460g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |