Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rukola | 10g |
![]() |
|
Schab pieczony | 20g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |