Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 150ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |