propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 215g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 80g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |