Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |