Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Marchew | 165g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 270g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |