Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Cebula | 400g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 174g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 70g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6.4g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 4g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3g |
![]() |
|
Woda | 62ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |