Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 220g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 125ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |