Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 32g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |