Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Burak | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 120g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |