Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 170g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 205g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |