Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 15g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 30g |
![]() |
|
Pieczona pierś z indyka | 45g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 15g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 62g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |