Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Marchew | 165g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |