Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 225g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Marchew | 420g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |