1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Cebula | 555g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.6g |
![]() |
|
Jarmuż | 850g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 1050g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 405g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.6g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.03g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 405g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Por | 420g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3g |
![]() |