Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 160g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 210g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 45g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 585g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Marchew | 460g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 40g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |