Ryż lekko solimy i gotujemy na wolnym ogniu przez ok 30 minut. W czasie gdy będzie się gotował, wszystkie składniki kroimy w paski. Następnie podsmażamy mięso na oleju, dodajemy warzywa i smażymy razem przez kilka minut, aż warzywa nieco zmiękną. Dodajemy przyprawy: sól, pieprz, cynamon, kurkuma, tymianek. Następnie dodajemy pomidory i mieszamy na palniku, aż zacznie wrzeć.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Dynia | 110g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 22g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Marchew | 85g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 3g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 65g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 150g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |