1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Marchew | 15g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |