Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |