Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |