Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 65g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 8g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |