Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 90g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czarne jagody | 20g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 120g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 350ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 16g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ser mascarpone | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |