1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 250g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 500ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 160g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |