Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Burak | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 80g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 300g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 420g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |