Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Cebula | 480g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.6g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jarmuż | 750g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 1050g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 405g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.6g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.03g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 405g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Por | 490g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3g |
![]() |
|
Woda | 125ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |