1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cebula | 75g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 440g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |