Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Bułka do hamburgera z sezamem | 53g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 10g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 360g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata | 5g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |