Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 145g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |