1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Groszek zielony | 30g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Majeranek suszony | 1g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Ser parmezan | 16g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szparagi | 120g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |