Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 4g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 175ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |