Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 220g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |