1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 100g |
![]() |
|
Cukier biały | 2g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 120ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |