Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 58g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 230ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |