Mieszamy najpierw składniki suche, następnie mokre, wsypujemy suche do mokrych lub mokre do suchych, mieszamy, na patelni uformowac jednego wielkiego giganta lub kilka mniejszych wedle uznania. Podawac z owockiem ulubionym.
Przepis nadesłany przez użytkownika.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 80g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 20g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |