Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Cebula | 400g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 660g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 3g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 48g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 200g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wołowina, rozbratel | 500g |
0,00 zł
(0,00 zł) |