Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 420g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |