Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Cebula | 400g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 3g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 200g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Ser camembert pełnotłusty | 40g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wołowina, rozbratel | 500g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Zioła prowansalskie | 5g |
![]() |