1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 270g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 290g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |