1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 390g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 70g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |