1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 250g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 210g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |